ماهی تون پروتئین بالایی دارد به طوری که میتوان گفت 100گرم ماهی تون حدودا یک دهم از کل پروتئین مورد نیاز روزانه ی یک فرد می باشد.
قابل ذکر است که کنسروهای ماهی تون به طور مستقیم میزان کلسترول بدن را بالا نمیبرد و میزان افزایش کلسترول بستگی به وزن و رژیم غذایی روزانه ی فرد و مقدار فعالیت بدنی که فرد انجام میدهد دارد.
طبق آزمایشهایی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده انجام داده در هر 85 گرم کنسرو ماهی تون در آب حاوی 16.5 گرم پروتئین، کمتر از 1 گرم چربی و تنها 31 میلی گرم کلسترول، مقدار قابل توجهی آهن، ویتامین B12، نیاسین، و ویتامین B-6 وجود دارد.
در ماهی تون به هیچ وجه، روغن های هیدروژنه و چربی ترانس یافت نمیشود. ماهی تون مقدار بسیار کمی چربی و کلسترل دارد به همین دلیل یکی از خوشمزه ترین غذاهای افرادیست که نگران افزایش کلسترل خونشان هستند.
ماهی های تون معمولا در روغنهای گیاهی کنسرو میشوند و روز به روز به تعداد کارخانههایی که از روغن زیتون استفاده میکنند افزایش میبابد.در کارخانه شنگر برای کنسروهای ماهی تون از روغن آفتابگردان وینترایز شده و همچنین از روغن زیتون استفاده می شود.
ماهی های تون فاقد بافتهای پیوندی میباشند که همین امر باعث هضم آسان این غذا شده؛ بزرگسالان و کودکان میتوانند بدونه هیچ مشکلی از این ماده خوراکی استفاده کنند.
کلسیم و فسفر دو ماده ی بسیار مغذی برای ساخت استخوانها و دندانها میباشند و در کنار یکدیگر نقش بسیار زیادی را ایفا میکنند. فسفر در کنترل سیستم عصبی نقش اساسی دارد. در ماهی تون نسبت به سایر ماهیها منبع بسیار غنی فسفر وجود دارد. در کنار کلسیم ، فسفر ماده معدنی اساسی است. این دو ماده مغذی برای ساختن استخوانها و دندانهای قوی همکاری می کنند. فسفر در کنترل تعادل سیستم عصبی هم نقش اساسی دارد.
گونه های ماهی تون برای ماهیگیری تجاری و تفریحی بسیار مهم است. اما به دلیل تقاضای زیاد برای این ماهی ، بسیاری از سهام با ظرفیت کامل یا بیش از حد ماهی مورد سوء استفاده قرار می گیرند. به گفته دانشمندان، ماهیگیری متوازن میتواند برای اکوسیستم ها بهتر از روشهای پایدار فعلی باشد که ماهی تون بالغ را هدف ...
<< جزییات بیشتر
تغذیه در زندگی روزمره برای یک ورزشکار از اهمیت زیادی برخوردار است. برای رسیدن به بهترین روش اغذیه ورزشی، قرار دادن ماهی تون در رژیم غذایی برای هضم بهتر مواد غذایی و همچنین جریان خون بهتر به دستگاه گوارش بسیار موثر است زیرا اکسیژن بیشتری در اختیار عضلات قرار می گیرد.
بنابرای...
خوردن ماهی تون برای بیمارانی که مبتلا به دیابت نوع دوم هستند، بسیار مفید است. البته پیشنهاد میشود این دسته از بیماران از کنسرو ماهی تون در آب به جای روغن استفاده کنند. همچنین مصرف ماهی تون که سرشار از امگا3 می باشد و حداقل هفته ایی دوبار توصیه میشود زیرا که مصرف ماهی تون ...
<< جزییات بیشتر
قابل ذکر است که کنسروهای ماهی تون به طور مستقیم میزان کلسترول بدن را بالا نمیبرد و میزان افزایش کلسترول بستگی به وزن و رژیم غذایی روزانه ی فرد و مقدار فعالیت بدنی که فرد انجام میدهد دارد.
طبق آزمایشهایی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده انجام داده در هر 85 گرم کنسرو ماهی تون در ...
مصرف متداول ماهی تون نه تنها ضرری برای سلامتی بدن انسان ندارد بلکه بسیار مفید می باشد. با درنظر گرفتن اینکه کنسروهای ماهی تون برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری میباشند پس یک منبع قابل دسترسی و سریعی برای کسب پروتئین بالا و امگا3 که منابع بسیار مهم و مفیدی برای بدن انسان میباشد هست...
<< جزییات بیشتر
در کنسروهای ماهی تون ویتامین ها و مواد معدنی زیادی از جمله فسفر ، کلسیم ، آهن ، فلوراید و ید وجود دارد که برای سلامت انسان ها به ویژه کودکان بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد. یدی که در کنسرو های ماهی وجود دارد نقش بسزایی در پیشگیری اوریون دارد و همچنین در افزایش هوش کودکا...
<< جزییات بیشتر