دسته ایی از ماهی های تون خون گرم هستند. اصولا همه ی ماهی ها گوشت سفیدی دارند اما ماهی های تون به دلیل وجود زیاد میوگلوبین که پروتئینی با آهن زیاد در عضلات ماهی تون وجود دارد باعث شده رنگ گوشت ماهی های تون قرمز تیره یا صورتی باشد.
مصرف متداول ماهی تون نه تنها ضرری برای سلامتی بدن انسان ندارد بلکه بسیار مفید می باشد. با درنظر گرفتن اینکه کنسروهای ماهی تون برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری میباشند پس یک منبع قابل دسترسی و سریعی برای کسب پروتئین بالا و امگا3 که منابع بسیار مهم و مفیدی برای بدن انسان میباشد هستند. ارزش غذایی :کنسر وهای ماهی تون سرشار از پروتئین کم چرب، نیاسین، ویتامینهای ب، دی و آ و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان هستند. ماهی های تون و دیگر ماهی ها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب از بیماری های بسیاری جلوگیری کرده از جمله ریسک سکته مغزی، بیماریهای قلبی، سرطان، ناراحتیهای چشمی و افسردگی و سلامت مغز را در بدن فرد کاهش داده و بهبود میبخشد و وجود فسفر زیاد در ماهی های تون باعث تقویت حافظه و افزایش رشد جسمانی کودکان میشود. و همچنین مصرف ماهی تون حال روحی فرد را بهبود میبخشد. و اگر به اندازه مصرف شود ایجاد شادابی میکند. همچنین روغن موجود در ماهی تون برای پوست و مو بسیار مفید است. یکی از چربی های ضروری و مفید برای بدن می باشد. همچنین توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه ی ماهی تون باعث افت فشار خون شده پس افرادی که فشار خون پایین دارند در مصرف ماهی تون باید دقت کنند. آب دریا مقدار قابل توجهی جیوه دارد بنابراین وجود ماهی ها کمی به جیوه موجود در دریا آلوده شده است اما ماهی تون از گونه ماهی هایی است که جیوه ی کمتری دارد.
گونه های ماهی تون برای ماهیگیری تجاری و تفریحی بسیار مهم است. اما به دلیل تقاضای زیاد برای این ماهی ، بسیاری از سهام با ظرفیت کامل یا بیش از حد ماهی مورد سوء استفاده قرار می گیرند. به گفته دانشمندان، ماهیگیری متوازن میتواند برای اکوسیستم ها بهتر از روشهای پایدار فعلی باشد که ماهی تون بالغ را هدف ...
<< جزییات بیشتر
تغذیه در زندگی روزمره برای یک ورزشکار از اهمیت زیادی برخوردار است. برای رسیدن به بهترین روش اغذیه ورزشی، قرار دادن ماهی تون در رژیم غذایی برای هضم بهتر مواد غذایی و همچنین جریان خون بهتر به دستگاه گوارش بسیار موثر است زیرا اکسیژن بیشتری در اختیار عضلات قرار می گیرد.
بنابرای...
خوردن ماهی تون برای بیمارانی که مبتلا به دیابت نوع دوم هستند، بسیار مفید است. البته پیشنهاد میشود این دسته از بیماران از کنسرو ماهی تون در آب به جای روغن استفاده کنند. همچنین مصرف ماهی تون که سرشار از امگا3 می باشد و حداقل هفته ایی دوبار توصیه میشود زیرا که مصرف ماهی تون ...
<< جزییات بیشتر
قابل ذکر است که کنسروهای ماهی تون به طور مستقیم میزان کلسترول بدن را بالا نمیبرد و میزان افزایش کلسترول بستگی به وزن و رژیم غذایی روزانه ی فرد و مقدار فعالیت بدنی که فرد انجام میدهد دارد.
طبق آزمایشهایی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده انجام داده در هر 85 گرم کنسرو ماهی تون در ...
مصرف متداول ماهی تون نه تنها ضرری برای سلامتی بدن انسان ندارد بلکه بسیار مفید می باشد. با درنظر گرفتن اینکه کنسروهای ماهی تون برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری میباشند پس یک منبع قابل دسترسی و سریعی برای کسب پروتئین بالا و امگا3 که منابع بسیار مهم و مفیدی برای بدن انسان میباشد هست...
<< جزییات بیشتر
در کنسروهای ماهی تون ویتامین ها و مواد معدنی زیادی از جمله فسفر ، کلسیم ، آهن ، فلوراید و ید وجود دارد که برای سلامت انسان ها به ویژه کودکان بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد. یدی که در کنسرو های ماهی وجود دارد نقش بسزایی در پیشگیری اوریون دارد و همچنین در افزایش هوش کودکا...
<< جزییات بیشتر